Deborah De Ridder speelde op 9-jarige leeftijd de rol van “Annie” in de gelijknamige musical van het KJT.
Later studeerde ze aan het Brabants Conservatorium afdeling muziektheater waar ze onder andere les kreeg van Edward Hoepelman.
Na haar afstuderen speelde ze mee in de musicals: Sneeuwwitje, Kuifje, Rembrandt, Dracula, Grease, De Drie Biggetjes, The King And I, etc…

Ze speelde mee in de musical “Daens” waar ze alternate was van de rol van Nette Scholliers.
In 2009 nam Deborah deel aan de talentenjacht “Op zoek naar Maria” op VTM waarin men op zoek ging naar de hoofdrolspeelster voor “The Sound of Music”. Ze won dit programma en daarna stond ze maandenlang op de Planken als Maria Von Trapp in de Vlaamse versie van The Sound of Music.Ze was daarna te zien zijn in de one women musical “Tell me On a Sunday” en trok in datzelfde jaar met een cultureel centra tour langs Vlaanderen.Tegelijkertijd was ze ook te zien als bet in de musical “Oliver”.

Deborah vertolkte de rol van Elize Doolittle in My Fair Lady, Tzeitel en Fromme Sarah in “ Fiddler on the Roof” en ze nam de rol van Domino voor haar rekening in de gelijknamige musical.
Daarnaast was ze ook te zien in de Vlaamse versie van “ Annie”, waarin ze deze keer niet de schattige Annie maar de rol van Miss Hannigan vertolkte.

In de zomer van 2016 was ze te zien als Rosa in de musical “ Sacco & Vanzetti”. Ook reisde ze met Music Hall mee naar Singapore om daar in de Engelse productie “Cinderella” mee te spelen.

In 2016 was ze te zien als Evita Peron in de Franstalige wereldpremière van de musical Evita. Vanaf februari 2018 kan je haar terug zien als Oona O’neill Chaplin in de musical Chaplin te Antwerpen. Je kon haar ook zien als Lucy in Jeckyll and Hyde en ze speelde mee in Roodkapje van Music Hall. Ze was te zien als koningin in Er was eens … de sprookjesmusical. Ze vertolkte ze de bedelares in Sweeney Todd en u kon haar aan het werk zien als Grace in de musical Annie.

Deborah werd ook verschillende keren genomineerd voor de Vlaamse musicalprijzen.
Deborah is soliste in de Europese concerttour van “Disney In Concert”.
Deborah nam ook al heel wat dubbingwerk voor haar rekening! Zo sprak en zong ze de stem Van Rapunzel in voor de gelijknamige Disney film en verleende ze haar stem ook aan de volgende films: Frozen, Planet51, Space Chimps, The Golden Compass, Encanto( Pepa Madrigal) , Ballerina (Odette), Alice’s wonderland Bakery( Cookie)
Ze is ook een vaste stem voor disney on Ice en spreekt regelmatig reclamespotjes in of verleent haar stem voor apps. (Trivago, bol.com etc)

Ze speelde ook gastrollen in Vlaamse fictiereeksen zoals Binnestebuiten, Wittekerke, Ella, Familie, Spoed, Zone Stad en David.
Deborah speelt momenteel Carol in de musical “Home for Christmas”.

Deborah is ook mama van twee prachtige dochters: Lotje en Dietske

Meer info op haar facebookpagina of instagram!