De Nederlandse Frank studeerde in 2004 af in Musicaltheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na zijn studies maakte hij zijn entree in de musicalwereld met zijn rol in Doornroosje. Daarna volgden “Crazy for you” en “Beauty and The Beast”, waar hij Lefou speelde.

In België was Frank te zien in “Kuifje De Zonnetempel. “De producers “en als Puppeteer in “WarHorse”. Een jaar later stond hij in de megaproducties “Fame” en “Footloose”. In “Mary Poppins de musical” was Frank te zien als Robertson Ay. In het jaar 2013 keerde hij terug naar Utrecht om te stralen in de musical “The Little Mermaid”, waar hij meer dan 140 keer in de huid van Jutter kroop.

In 2007 tourde hij rond als zanger in “Jeans 17” en in 2013 reisde hij voor een half jaar mee als solo zanger op een cruiseschip. Frank wordt vaak gevraagd als stemacteur voor geanimeerde karakters. Zo sprak hij de stem in voor Tuck uit “Robin Hood” en Poetsie in “Robotar Poli”.

Als gastleraar geeft hij les aan het NMA in Arnhem, Song & Dance in Zwolle en de Fontys dansacademie in Tilburg.

In 2016 deed Frank nog een keer “Beauty and The Beast” en “Chaplin, de musical”. Dit jaar schittert hij als vos in “Roodkapje, de sprookjesmusical”. Hij neemt daar ook de taak van Dance Captain op zich.