Marianne startte haar carrière met een opleiding klassiek piano aan het Lemmensinstituut. Daarna studeerde ze jazz-zang in Antwerpen en zette haar studies verder in New York en Los Angeles waar ze “Musical Theatre” en “Acting For Film” studeerde.

Vervolgens verfijnde ze haar kunst met masterclasses zang & techniek bij onder andere de Complete Vocal Technique en Estill Voice Trainings System.
Na haar opleidingen was ze te zien als musicalactrice in producties als “Domino”, “Beauty and The Beast” & “Assepoester”

Op televisie speelde ze enkele bescheiden rollen in Albert II, Familie en Connie & Clyde.
Ze speelt ook Lucia Schmidt in de hitreeks #LikeMe.

Voor verschillende producties van MusicHall was ze musical director en/of vocal coach. Dit onder meer voor “Scrooge”, “Annie”, “Best of Musicals” en “La Bohème”.

Als zangeres staat ze regelmatig op podium met haar eigen band “Something About Mary” waar ze ook haar eigen songs voor schrijft. Sommige daarvan waren te horen op Radio 2. Daarnaast is ze ook te zien als backing vocal onder meer voor Helmut Lotti.

De afgelopen jaren is ze zich ook meer gaan toeleggen als manager of productieleider van verschillende events & opnames. Zo was ze de productieleider van Stip it (videoclip Ketnet), Rocky & Lily (videoclip RTBF), Het Schlagerfestival (live event in de Ethias Arena te Hasselt), e.a

Als vocal coach en vocal arranger is Marianne de stuwende kracht achter #LikeMe. Daarnaast ondersteunt ze de logistieke en plantechnische kant van Fabric Magic als opleidingshoofd.