Wat

We hebben voor alle kids en die staan te popelen om op een podium te staan een super musicalkamp in petto. Vijf dagen lang word je ondergedompeld in de musicalwereld én zal er gedanst, gezongen en geacteerd  worden. Onze jongste deelnemers zullen ook knutselen tijdens deze week.

We werken tijdens dit kamp toe naar een heus toonmoment waarop jij kan schitteren op het einde van de week. Op vrijdag zijn ouders/ broers en zussen welkom om 15u30 om te komen genieten van de show.

 

Wanneer & locatie

Dit musicalkamp zal doorgaan van 1 t.e.m. 5 juli 2024
De lessen lopen van 9u00 – 16u00u (voor – en naopvang van 8u30 – 16u30)

Academie Schoten
Campus Podium
Jozef van Craenstraat 4
2900 Schoten

 

Leeftijd

  • 1ste t e.m. 3e leerjaar (musical – en knutselkamp)
  • 4e t.e.m. 6e leerjaar (musicalkamp)

 

Prijs

€150

Inschrijven

Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijgt u een mail met alle informatie als ook het rekeningnummer voor de volledige betaling van de stage. Gelieve het volledige bedrag over te schrijven binnen de 5 werkdagen na inschrijving. Zonder betaling binnen die 5 werkdagen wordt de inschrijving als geannuleerd beschouwd.

Vzw Musicalifragilistic behoudt zich dan het recht om, na verwittiging, de voor jouw gereserveerde plaats aan een andere persoon ter beschikking te stellen.

Terugbetaling kan alleen gebeuren na het vertonen van een geldig doktersattest of bij een sterftegeval in de familie. Bij annulering wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald, tenzij bij ziekte tijdens de stage. Bij voorlegging van een doktersbewijs wordt maximum 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort.

In het inschrijvingsgeld zit een verzekering tegen ongevallen via danspunt vzw.
De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verloren voorwerpen.

In deze stage is geen overnachting inbegrepen. De deelnemers brengen zelf eten en drinken mee. Gelieve voldoende water mee te brengen voor de volledige dag.

Wij behouden ons het recht om bij te weinig deelnemers de stage te annuleren. Het inschrijvingsgeld wordt dan volledig teruggestort. U wordt dan per mail verwittigd. Wij behouden ons het recht om docenten te vervangen indien nodig.

Schrijf je nu in