Wat

Bij musicalifragilistic werken we alleen samen met een team van mensen, die hun pluimen reeds verdiend hebben in het musical of theatervak. Wij geloven dat zij door hun ervaring én door hun ervaring in het lesgeven die musicalpassie het beste kunnen overbrengen aan onze deelnemers van deze unieke,intensieve stage.

De leerlingen worden in 3 groepen verdeeld volgens leeftijd. Beperkt aantal inschrijvingen per groep!

We werken deze week met verschillende workshops én 7 leerkrachten zodat de leerlingen op een intensieve manier kunnen proeven van het musicalvak. Op vrijdag kunnen ouders en familieleden naar een toonmomentje komen zien. Meer informatie daaromtrent volgt later.

Wanneer

Deze stage zal doorgaan van 4 t.e.m. 8 juli 2022
De lessen lopen van 9u30 t.e.m. 16u30 (deuren open vanaf 9u en sluiten om 16u45u).

Waar

de! Kunsthumaniora
Campus Ieperman

Kerkelei 43
2610 Wilrijk

Bekijk de routebeschrijving

Inschrijven

Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijgt u een mail met alle informatie als ook het rekeningnummer voor de volledige betaling van de stage. Gelieve het volledige bedrag over te schrijven binnen de 5 werkdagen na inschrijving. Zonder betaling binnen die 5 werkdagen wordt de inschrijving als geannuleerd beschouwd.

Vzw Musicalifragilistic behoudt zich dan het recht om, na verwittiging, de voor jouw gereserveerde plaats aan een andere persoon ter beschikking te stellen.

Terugbetaling kan alleen gebeuren na het vertonen van een geldig doktersattest of bij een sterftegeval in de familie. Bij annulering wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald, tenzij bij ziekte tijdens de stage. Bij voorlegging van een doktersbewijs wordt maximum 50% van het inschrijvingsgeld teruggestort.

In het inschrijvingsgeld zit een verzekering tegen ongevallen via danspunt vzw.
De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verloren voorwerpen.

In deze stage is geen overnachting inbegrepen. De deelnemers brengen zelf eten en drinken mee. Gelieve voldoende water mee te brengen voor de volledige dag.

Wij behouden ons het recht om bij te weinig deelnemers de stage te annuleren. Het inschrijvingsgeld wordt dan volledig teruggestort. U wordt dan per mail verwittigd. Wij behouden ons het recht om docenten te vervangen indien nodig.

Ik schrijf me nu in

Ontdek het team

Deborah de Ridder
Organisatie

Bekijk hier de biografie / cv

Marianne Carlier
Team

Bekijk hier de biografie / cv

Jonathan Demoor
Team

Bekijk hier de biografie / cv

Frank Beurskens
Team

Bekijk hier de biografie / cv

Sandrine Wouters
Team

Bekijk hier de biografie / cv

Christophe Coenegrachts
Team

Bekijk hier de biografie / cv