Sandrine Wouters studeerde hedendaagse dans aan de! Kunsthumaniora van Antwerpen. Hierna zette ze haar studies verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar ze in 2018 haar bachelor dans behaalde. In 2021 behaalde ze bijkomend haar educatieve bachelor in dans.

Ze danste reeds choreografieën van Min Hee Bervoets, Anne Teresa De Keersmaeker (Rosas danst Rosas), Filip Van Huffel, Anton Lachky en vele anderen. Ze was één van de dansers in de voorstelling VENN van Sidi Larbi Cherkaoui, Damien Jalet en Iris Bouche. In 2017 ging ze op tournee door België, Nederland, Frankrijk en Spanje met de voorstelling Grensgeval van Guy Cassiers en Maud Le Pladec.

Sandrine was te zien als danser op onder andere Tomorrowland, in het televisie programma “Doe mee met ATV”, Retro Sur Mer bij Guy De Pré, Giorgio Armani – lancering Si Passione, Rode Neuzendag bij Koen Wauters & Jonas Van Geel.

Als choreograaf maakte ze haar debuut in de musical Bonnie & Clyde. Ondertussen staan er al heel wat choreografieën op haar naam en verzorgt ze in 2023 de choreografie voor de musical Legally Blonde van Au Fond Producties. Daarnaast choreografeerde ze reeds voor Tien Om Te Zien, Bobbejaanland, Wereldlichtjesdag, meerdere videoclips zoals “Emmène-moi dancer se soir” van YUNE, “Het Licht van Broadway” van Mieke & Bandit en vele andere.

In 2020 mocht ze voor haar hedendaagse choreografie “Anthurium” de prijs voor beste jonge choreografe in ontvangst nemen tijdens de Jeugd & Dans wedstrijd.

Sandrine geeft dansles bij Huys Arts, Fabric Magic en in de academie van Hamme.

Op 1 april 2021 richtte ze haar eigen bedrijf Dansyarte op waarin ze haar kwaliteiten als danser, choreograaf en docent bundelt.